PÁLYÁZAT

Projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-03505

 

A kedvezményezett neve: Orosz – Útépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 

A fejlesztés tárgya, célja: „Technológiai fejlődés az Orosz-Útépítő Kft-nél

 

A támogatás összege: 4 926 880 Ft

 

A projekt:

 

A vállalkozás a 41.20 – Lakó- és nem lakó épület építése és a 42.11 – Út, autópálya építése tevékenységi köröket szeretné a pályázatkeretein belül fejleszteni. A beszerezni kívánt tételek részletesen:

 

  • BITUMEN EMULSION SPRAYER BS-500 – 1 db
  • NTCRZ200 hézagvágó – 2 db
  • WACKER BH55 benzines bontókalapács – 2 db
  • Mikasa MVC-T90H Lapvibrátor – 2 db

 

Minden beszerzésre kerülő eszköz a fejlesztendő tevékenységeinkhez kapcsolódik. Nevezett eszközökkel vállalkozásunk nagymértékben fejlődne, komoly technológiai fejlődést érnénk el. A mai korban, főleg az építőipar területén elengedhetetlenek legkorszerűbb és legmodernebb eszközök. Ezek alapján döntöttünk a bemutatott eszközök mellett, hiszen vállalkozásunk számára jelenleg ezen eszközök jelentenék a legnagyobb technológiai fejlődést. A projekt során beszerzésre kerülő eszközök révén vállalkozásunk kiemelkedhet versenytársak közül, árbevétel növekedésre, ügyfélkör bővítésre, esetlegesen új munkatárs felvételére is lehetőség nyílik.

Megalakulásunk óta a kimagasló problémamegoldó képességünk és precíz munkavégzésünk miatt a térség meghatározó szolgáltatói vagyunk. Célunk és alapszabályunk, hogy magas hozzáadott értékű, komplex szolgáltatást nyújtsunk az ügyfeleink számára. A jelenpályázatban bemutatott fejlesztést is ez a komplexitás indukálja. Az új eszközök beszerzésével olyan szolgáltatások nyújtására leszünk

képesek, mellyel új vevői megrendelések irányába tudunk nyitni, biztosítva ezzel a pénzügyi stabilitást, a munkahelyek megtartását,esetleges bővítését, valamint a technológiai színvonal fejlődését. A bemutatott eszközök cégünk életében technológiai fejlődést jelentenének. Nevezett eszközökkel eddig nem rendelkeztünk / vagy nem ilyen technológiai szintet képviseltek.

 

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2023.11.08.